Onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, plus én via onze webshop!

Bekijk de verkrijgbaarheid per product in onze webshop

Hoe het allemaal begon...

Wij zagen dat er steeds meer behoefte was naar een verantwoord alternatief voor snoep en snacks voor kids. De grote spelers in de wereld van zoetwaren konden of durfden de switch niet te maken naar een compleet verantwoord assortiment, wij wel! In 2014 hebben we Fruitfunk opgericht en zijn we begonnen met het maken van de meest leuke en verantwoorde snacks voor kids. De rest is geschiedenis!

Invloed op bloedsuikerspiegel ten opzichte van de tijd

waarom zijn onze producten verantwoord?

Onze snacks worden gemaakt van fruit. Binnen een korte tijd wordt het vocht uit het fruit gehaald. Het unieke van ons proces is dat hierdoor de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard blijven.

In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging.

Wat vinden moeders? 
Eerste bouwtekeningen

Uit de eerste ontwerpen bleek dat kinderhelden op de verpakkingen wonderen
konden verrichten! Verantwoorde snacks zijn vaak gericht op volwassenen en -als je het ons vraagt- nogal saai. Daar moest verandering in komen! Door toffe kinderhelden op onze verpakkingen te zetten, maken wij snoepen en snacken leuk voor kinderen. Hiermee hopen we dat kinderen zelf voor een verantwoord alternatief zullen kiezen.

Bedankt voor je interesse in onze nieuwsbrief! 
Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de verkregen bevestigingsmail.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.
Algemene voorwaardenHerroepingsformulierPrivacy Statement